Activiteiten - VOLAN

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Activiteiten

SNS - Sport Na School

VOLAN biedt aan de studenten ook de mogelijkheid om te komen kennismaken met de mooie volleybalsport.
Tijdens onze trainingen/wedstrijden op woensdagavond van 20-22 uur is iedereen welkom om, onder begeleiding van één of meer van onze spelers een training/spelsituatie mee te maken.
Als we een competitiematch thuis afwerken, wordt er niet getraind...  Kijk daarom eerst eens naar onze kalender.
Als er een uitwedstrijd is, wordt er niet altijd op woensdag getraind : daarom graag een seintje op voorhand als je komt (johan.vandendriessche1@telenet.be).

Er zijn 2 periodes:
oktober tot januari (niet in herfst- en kerstvakantie)
februari tot mei (niet in krokus- en paasvakantie, niet op feestdagen).

Kom eens proeven, misschien heb je wel zin om te blijven komen !


VOLAN en muziek

Een beetje geld in kas om de zaalhuur, de verzekering en andere occasionele uitgaven (een bal, fluitje,... hier en daar) te bekostigen, is altijd welkom.  Daarom organiseren we nu en dan een activiteit die centjes in het laatje brengt.  Truffel- en portoverkoop liggen al ver in het verleden, maar VOLAN wil zich ook wel eens op een cultureel platform profileren.
Samen met het parochiaal koor van Anzegem nodigden wij in december 2013 het koor Con Cuore uit Waregem uit voor een kerstconcert in de Sint-Janskerk in Anzegem. Een muzikale hoogvlieger en een begeesterende samenwerking zorgden voor een mooie en sfeervolle, én zeer succesvolle, avond.


Halloween !

Vier jaar op rij organiseerde VOLAN, met de hulp van vele vrijwilligers, een fel gesmaakte, grie-zellige Halloweenwandeltocht.
We haalden er de pers mee, lees hier meer.

We vrezen dat onze zwanenzang reeds gezongen is, er komt waarschijnlijk geen vervolg meer, maar de goeie herinneringen blijven !Move for air

Een actie die de bewustmaking van mucoviscidose onder de aandacht bracht.

Verenigingen konden hun 'bewegingen' (trainingen, wedstrijden, allerlei activiteiten,...) noteren.

VOLAN werd opgemerkt en we mochten met een groepje de voetbalwedstrijd SV Zulte-Waregem - Beerschot vanuit de VIP-veranda naast het veld, bijwonen !VOLAN in Anzegem

VOLAN maakt ook actief deel uit van de sportraad in Anzegem en verleent zijn medewerking aan tal van activiteiten, zoals de zwemmeeting, de snoepertjestocht en recentelijk het sportdorp op de dag van Dwars door Anzegem (in de loop van de maand juni).  Daar kunnen geïnteresseerden kennis maken met de volleybalsport via enkele spelers en zelf ook eens fysiek proeven van onze sport.


Levensloop

Ook kanker is een vreselijke ziekte.  VOLAN was daarom ook meteen bereid mee te werken aan Levensloop Kortrijk 2014, 2015, 2016 en 2017.

VOLAN, een sportief hart voor mensen die het niet zo goed hebben !

Ook in 2017 namen enkele van onze spelers deel aan deze fundraiser.
Volgend jaar opnieuw ?
Neem ondertussen een kijkje op de webshop van Levensloop!

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu